ANTALYA / ALANYA - İNCEKUM ÖZTAŞ İLKOKULU

İNCEKUM ÖZTAŞ İLKOKULU

İncekum Mahallesi Dr. Ülkü Güney Bulvarı No148 Alanya/ANTALYA
Vizyon
Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Biz İncekum öztaş ilkaokulu olarak eğitim sistemi içerisindeki tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün
Klima
Şehir içi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
İncekum Mah. Dr. Ülkü Güney Bulvarı NO:148 Alanya/ANTALYA
İlçe merkezine 32km